Wysłany: Wto Lut 02, 2010 11:36 am Temat postu: Pomóżmy Psiakom z sieradzkiego schronu
Sytuacja jest taka ostatnio wchodząc w galerię koleżanki na nk http://nasza-klasa.pl/profile/14480467/gallery/album/2/111, dowiedziałam się jak tragiczna sytuacja panuje w sieradzkim schronie, woda do picia w miskach jest zamarznięta, psiaki nie mają opieki wetenaryjnej, a czystość jaka tam panuję to pożal się boże. Piesków jest zaledwie 10, nic o nich na razie nie wiemy bo nikt nie chce koleżance udzielić informacji. Po 8.02 postaram się dodać zdjęcia psiaków, może by znalazł się ktoś chętny na ich adopcje? i teraz pytanie do was - gdzie należy zgłosić sprawę o zaniedbywaniu psiaków?
ja mam prośbę mogła byś przesłać mi na e-mail więcej zdjęć tego pseudoschroniska?
Szczerze mówiąc nie miałem pojęcia że w Sieradzu znajduje się jakieś schronisko.... Trzeba było by pomóc jakoś tym pieskom...
mój e-mail artur6222@gmail.com